LEGATEN

Ik ben Koen, gehuwd met Tania. Vanaf mijn geboorte ben ik slechtziend. Ik heb Retinitis Pigmentosa: een progressieve erfelijke aandoening waarbij de kans groot is dat blindheid het eindresultaat is. Voordat RP werd vastgesteld werkte ik als truckchauffeur voor een groot logistiek bedrijf. De dag dat mijn oogziekte werd ontdekt, stortte mijn wereld in. Ik was ineens mijn job, mijn zelfstandigheid en mijn vrijheid kwijt. Ik belandde in een depressie.

Stap voor stap, met de hulp van mijn echtgenote en professionelen klom ik uit een diep dal. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij BGHSG. Ik werd er gastvrij onthaald en vanaf het begin voelde ik er mij thuis. Zij begrepen perfect mijn gevoelens en mijn vraag naar meer mobiliteit.

Nu, vier jaar verder, heb ik Rox aan mijn zijde, een zwarte labrador reu van 6 jaar. 
Samen met hem vertrek ik elke morgen naar mijn nieuwe job bij de overheid. Ik doe nu aangepast administratief werk. Mijn geleidehond gaf mij mijn vrijheid en zelfstandigheid terug. Ik ben BGHSG eeuwig dankbaar. Ik bewonder het eindeloze geduld en de energie van het team, dat zorgt voor kwalitatief hoog opgeleide geleidehonden. Daarom besloten Tania en ik om een testament op te stellen waarin we een deel nalaten aan BGHSG.

JOUW TESTAMENT VERANDERT LEVENS!

Bij het opstellen van een testament denken steeds meer mensen erover na om hun erfenis of een deel ervan na te laten aan het goede doel. Onze geleidehondenschool mag legaten ontvangen en is een organisatie die uw steun hard kan gebruiken!

Meer informatie??

Neem contact op met onze voorzitter: raf@bghsg.be of met Testament.be