Ons team

Raf Truyers is al meer dan 20 jaar actief binnen de organisatie. Hij is onze voorzitter en de drijvende kracht achter BGHSG. Hij is coördinator en verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, de administratie en de fondsenwerving. Raf is ervaringsdeskundige, hij heeft zelf een visuele handicap en wordt steeds vergezeld door geleidehond Mowgli.

Karlien Jespers is onze instructeur, zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking omtrent de honden. Ze staat in voor de selectie van puppy's, de begeleiding van de puppypleeggezinnen, de opleiding van de honden, de stages met de geleidehondengebruikers en de nazorg.

Karlien wordt bijgestaan door Kathleen Selleslagh, zij is externe geleidehondeninstructeur bij KNGF geleidehonden. Kathleen is verantwoordelijk voor de oriëntatie en mobiliteitstesten van de kandidaat geleidehondengebruikers.

In 2016 werd ons team versterkt door Jeannette Arts. Zij biedt ondersteuning bij administratieve taken, vormingen en lezingen. Daarnaast helpt ze ook bij de opvoeding van onze aspirant geleidehonden.