HERPLAATSERS

Hallo! Ik ben Ushai! 

Een blij ei, een enthousiasteling, een superlieve hond van 10 maanden; op zoek naar de perfecte match! Ik heb een chip, een Europees Paspoort en alle nodige entingen.

De voorbije maanden woonde ik bij een puppypleeggezin; daar werd ik voorbereid op een toekomst als geleidehond. Ik luister goed, ik ben zindelijk en kan enkele uren alleen blijven, voorlopig nog in de bench. Ik ben geen grote held en niet de meest stoere.

Lange wandelingen door het bos en apporteren zijn helemaal mijn ding.

Toch een dingetje om rekening mee te houden ... Een aantal weken geleden ben ik tijdens het loslopen lastiggevallen door een groepje honden. Daar was ik ontzettend van onder de indruk en de schrik zit er nog steeds goed in. Er is al heel hard met me geoefend. Maar ik durf nog steeds blaffen als ik andere honden hoor of zie, vooral tijdens het loslopen. Aan de lijn ben ik ok als er iemand bij me is die ik vertrouw.

Wat zoeken we nu precies?

We zijn op zoek naar een enthousiaste match met veel geduld die op een positieve manier met Ushai aan de slag wil gaan, blij wordt van haar energie en graag iets met haar wil ondernemen. Ook graag mensen die niet de hele dag van huis zijn om te gaan werken, daar zou ze alleen maar ongelukkig en vervelend van worden.

Mensen die interesse hebben sturen best een mailtje.

Geschikte kandidaten worden bij ons uitgenodigd om kennis te komen maken met Ushai, pas na dit gesprek wordt beslist waar we haar plaatsen. Ze wordt herplaatst met een adoptiecontract en met een proefperiode.

BGHSG is afhankelijk van giften en donaties. Voor onze herplaatsers vragen we dan ook een vergoeding die we opnieuw investeren in de aankoop van nieuwe pups.

Meer informatie: info@bghsg.be